Trešdiena, 26.07.2017, 08:37
Sveicināti, Viesis
Sludinājumi | Forums | Reklāmraksti | Foto | Filmas
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Lappuse 1 no 11
Forums » Hobijs, Vaļasprieks, Izklaide, Atpūta » Kulinārija » Kā uzlabot šņabja garšu? (Kā uzlabot šņabja garšu?)
Kā uzlabot šņabja garšu?
BecreativeDatums: Otrdiena, 15.09.2009, 23:40 | Ziņojums # 1
Pulkvedis
Grupa: Администраторы
Ziņojumi: 150
Apbalvojumi: 2
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Kā uzlabot šņabja garšu?

Visiem mums reiz ir gadījies veikalā nopirkt "negaršīgu" šņabi...
Ko darīt? ārā tak neliesi...

Vislabākais variants ir iebērt pudelē ciedru riekstus, piebērt nedaudz cukuru un uzliet šņabi.
īstajam uzlējumam ir jānostavas aptuveni mēnesi tumšā vietā - iegūsim veselīgu ciedru riekstu uzlējumu.
..bet..., lai gan šņabis nebojājas, parasti to mēnesi nenostāv smile
riekstus arā nemetiet - atstājiet aizkorķētā pudelē ar nedaudz šņabja -tā lai nedaudz mitri. Kad gadās nopirkt "negaršīgo" šņabi - uzlejiet to pa visrsu riekstiem un jau pēc pusstundas garša būs uzlabojusies!
wine

P.S. šņabis SOS atsit spirta smaku, bet pēč šādas metodes nepatīkamais aromāts un garša pazūd!

 
ViesisDatums: Otrdiena, 17.11.2009, 20:57 | Ziņojums # 2
Grupa: Viesim slinkums reģistrēties





Man jautājums, pret ko šis veselīgais ciedru riekstu uzlējums ir? To lieto kā kompresi pret kaut ko?
 
BecreativeDatums: Otrdiena, 17.11.2009, 21:20 | Ziņojums # 3
Pulkvedis
Grupa: Администраторы
Ziņojumi: 150
Apbalvojumi: 2
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Vispār sanāk garšīgs liķierītis. smile
Bet te ielieku recepti no grāmatas ''ārstniecības augi spirtā".

CIEDRU RIEKSTU IZVILKUMS
200 g ciedru riekstu, 300 g 45 % degvīna.
Saberztiem riekstiem (ar čaumalu) pārlej
degvīnu tā, lai virs tiem būtu 5-6 cm biezs
degvīna slānis, 1 nedēļu nostādina, izfiltrē.
Deva: 1 ēdamkarote 3 reizes dienā pirms
ēšanas.
Lieto, slimojot ar locītavu reimatismu podagru, pie avitaminozes.

Pievienošana: 8434893.jpg(48Kb)


Ziņojumu reģidēja Becreative - Otrdiena, 17.11.2009, 21:22
 
ViesisDatums: Otrdiena, 17.11.2009, 22:00 | Ziņojums # 4
Grupa: Viesim slinkums reģistrēties





paldies :)
 
Andža KandžaDatums: Trešdiena, 27.01.2010, 16:18 | Ziņojums # 5
Grupa: Viesim slinkums reģistrēties





Labāk jau uztaisīt pašam savu šņabīti mājās...
Izmaksas ap 0.40 Ls pudelē

receptes šeit:

www.kandza.blogs.lv

aparāti šeit:

www.kandža.1w.lv

 
Forums » Hobijs, Vaļasprieks, Izklaide, Atpūta » Kulinārija » Kā uzlabot šņabja garšu? (Kā uzlabot šņabja garšu?)
Lappuse 1 no 11
Meklēšana: