Svētdiena, 19.11.2017, 08:43
Sveicināti, Viesis
Sludinājumi | Forums | Reklāmraksti | Foto | Filmas
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Lappuse 1 no 11
Forums » Hobijs, Vaļasprieks, Izklaide, Atpūta » Kulinārija » ābolu plātsmaize (ābolu plātsmaize)
ābolu plātsmaize
BecreativeDatums: Sestdiena, 03.10.2009, 18:01 | Ziņojums # 1
Pulkvedis
Grupa: Администраторы
Ziņojumi: 150
Apbalvojumi: 2
Reputācija: 1
Statuss: Offline
ābolu plātsmaize

Mīklai:
200g margarīns
1 ēd.k. cukurs
1/2 pac. raugs
nepilna tējk. sāls
1 glāze piens
400g milti

Gatavo:
raugam uzber cukuru, saspaida, tad pielej uzsildītu pienu. izkausē margarīnu - pieiek klāt, tad pieber sāli un miltus. Visu samīca kamolā un liek tieši uz 20 minūtēm ledusskapī.
izrullē liek uz plāts, pa virsu ābolu šķēlītes, kējumu ar cukuru un kanēli.
Lielākai saimei uzreiz taisiet dubultu porciju!

 
bocitsDatums: Pirmdiena, 05.10.2009, 18:35 | Ziņojums # 2
Ierindnieks
Grupa: Aktīvs Lietotājs
Ziņojumi: 19
Apbalvojumi: 1
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Ātrā ābolu plātsmaize

Nepieciešams:

1 glāze kefīrs
1 glāze cukurs
šķipsniņa vaniļas cukurs
4-5 olas
milti
šķipsniņa sāls
etiķis
soda
āboli
skābais krējums
kanēlis
Pagatavošana:
Bļodā iesit 4 olas, pievieno cukuru un šķipsniņu vaniļas cukura- visu samaisa. Tad pievieno kefīru un miltus pēc nepieciešmības.Vēl mīklai pievieno 1 tējk. sodu, kurai mazliet virsū uzlej etiķi. Mīklas biezumam jābūt tādam, lai varētu uzvilkt "8"! Pannu iesmērē ar taukiem un uzlej mīklu. Virsū liek ābolu šķēlītes. Pannu liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep līdz plātsmaizes apakšejā daļa ir zeltaini brūna. Tad plātsmaizei lej virsū skābo krējumu, kurš samaisīts kopā ar cukuru. Pārkaisa arī ar kanēli. Tad cep vēl kādas 10 min un viss gatavs good
 
Forums » Hobijs, Vaļasprieks, Izklaide, Atpūta » Kulinārija » ābolu plātsmaize (ābolu plātsmaize)
Lappuse 1 no 11
Meklēšana: