Svētdiena, 19.11.2017, 08:41
Sveicināti, Viesis
Sludinājumi | Forums | Reklāmraksti | Foto | Filmas
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Lappuse 1 no 11
Forums » Hobijs, Vaļasprieks, Izklaide, Atpūta » Kulinārija » Dzērveņu karbonāde
Dzērveņu karbonāde
bocitsDatums: Pirmdiena, 25.01.2010, 16:03 | Ziņojums # 1
Ierindnieks
Grupa: Aktīvs Lietotājs
Ziņojumi: 19
Apbalvojumi: 1
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Nepieciešams:
6 biezas karbonādes šķēles, 1 vidēji liels plāni sagriezts sīpols, nedaudz smalki sagriestu seleriju kātu, 500 ml svaigu (vai saldētu) rupji sakapātu dzērveņu, 75 ml medus, 1 tējkarote putnu gaļas garšvielu, sāls un pipari pēc garšas, 125 ml ūdens.
Pagatavošana:
No karbonādes šķēlēm nogriež liekos taukus un tos kausē lielā smagā pannā. Ar caurumotu karoti izņem dradžus. Pievieno seleriju un sīpolus un maisa 3 minūtes. Izņem dārzeņus no pannas, tajā no abām pusēm apbrūnina karbonādes šķēles, nolej liekos taukus. Sajauc dzērvenes un garšvielas un pārlej gaļai. Pievieno seleriju, sīpolus, medu un ūdeni. Pannu cieši aizvāko, un gaļu sautē uz lēnas uguns. Pēc pusstundas apgriež karbonādes šķēles uz otru pusi, ja pārāk sauss, pievieno mazliet ūdens un cep vēl pusstundu.
 
Forums » Hobijs, Vaļasprieks, Izklaide, Atpūta » Kulinārija » Dzērveņu karbonāde
Lappuse 1 no 11
Meklēšana: